Ny spiller i Birkerød Basketball

Hvis du har lyst til at prøve at spille basketball, er du velkommen til at komme til to gratis prøvetimer. 

Kontakt holdlederen eller træneren på det hold du hører til (se "Holdene") eller benyt kontaktformularen (se "Kontakt os"). 


Du melder dig ind i klubben ved at klikke på linket herunder og vælge dit kommende hold. 


Tilmeld Her

Når du spiller i Birkerød Basketball, vil du blive en del af et fællesskab af andre aktive, som deler din interesse for sporten. I vil sammen blive udfordret af både træneren og holdkammeraterne og lære at respektere hinanden.


I Søndervangshallen har vi et klublokale, hvor du som spiller kan opholde dig før/efter træning, eller når der er kampe i hallen. Her kan du få lavet dine lektier eller bare hygge dig med dit hold og andre i klubben.


Birkerød Basketball er udelukkende drevet af frivillige, og når du bliver gammel nok, skal du sammen med dine holdkammerater udføre enkelte opgaver, som du både lærer af, men samtidig også har det sjovt med.


Hvis du spiller på en af de yngre årgange i klubben, kommer du til at spille "Grandprix". Det er små stævner der finder sted 6 gange årligt, og det er her du får lov at afprøve dine evner mod hold fra andre klubber. Det foregår enten på hjemmebane (i Søndervangshallen) eller på udebane og består af 2 til 3 kampe. Det er super sjovt at spille kamp, og der er drøn på!

Hvert år tager hele klubben afsted på baskettur i foråret. Det er en sjov tur som giver nye venskaber og rigtig gode oplevelser for alle aldre. Glæde dig, det bliver fedt!

Hvis du har lyst til at starte til basketball, kan du komme til gratis prøvetime. Kontakt træneren eller holdlederen for dit hold.


Hvis du vil melde dig ind i klubben, kan du klikke på linket herunder og vælge dit kommende hold. 

Det koster 800 kr. pr. halvår at gå til basketball. Kontingentet opkræves via Holdsport i september og februar. Hvis man eksempelvis først starter i november, vil kontingentsatsen for første halvår bliver justeret.


Tilmeld Her