Mange tak for hjælpen til Copenhagen Invitational!

Kære alle frivillige til Copenhagen Invitational 2015
Sikke et brag! Vi fik serveret mere end 3500 måltider og afviklet 94 internationale kampe. I sandhed en kraftpræstation! I skal – hver og en – have et stort TAK fordi I bidrog til at gøre turneringen til det den blev til. 
Vi har fået enormt positive tilbagemeldinger fra vores mange gæster. Som en træner sagde søndag. “I laver selvfølgelig også små fejl her og der, men forskellen er ved denne turnering, at I lytter på problemet, og gør rigtig meget for at løse det”. Det gør at samtlige forbund som har deltaget, har ytret ønske om at deltage igen. Dette er sådan set den største blåstempling vi kan få. 
Men derudover overraskede det internationale forbund os søndag, ved at overrække os prisen som den bedste ungdomsturnering i Europa i 2014. Som træner der rejser meget rundt til stævner i Europa, så skulle jeg hilse og sige at det er et skarpt felt. 
Vi står efter 8 år med den her turnering med en event, hvor vi i sandhed kan sige at vi er med til at støtte og udvikle spillet på aller højeste hylde. Vi har turneringen til spillerne, dommerclinic samt trænerclinic. Ingen andre steder i Europa går alle disse tre grene af spillet hånd i hånd på denne måde. 
Alt det her på grund af de mange frivillige som stiller op.
Tag og like turneringen på Facebook. Her vil vi i den kommende tid lægge billeder og film ud, så man kan danne sig et indtryk.  
Planlægningen af næste års turnering er begyndt 🙂
Jeg håber at se rigtig mange af jer når vi afvikler Jerichow Cup d. 18.-20. september og igen til Copenhagen Invitational 2016 d. 16.-19. juni. 
Rigtig god sommer til alle
Jørgen

Turneringsansvarlig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s